Om copenhagen architecture festival

Festivalen er Skandinaviens største årlige begivenhed inden for arkitektur og verdens største arkitekturfilmfestival. I 2019 deltog 90.000 gæster i CAFx i de tre festivalbyer København, Aarhus og Odense.

Hvert år skaber CAFx et offentligt program af unikke arkitektur og byrumsundersøgende events henover 11 dage, der rækker bredt ud i befolkningen. Gennem foredrag, udstillinger, ekskursioner, seminarer og et omfattende filmprogram mm. bliver arkitekturen og byrummet, der hver dag danner rammen om vores liv, undersøgt og aktualiseret.

I 2020 afholdtes festivalen digitalt i løbet af foråret og rykkede sine fysiske aktiviteter til oktober 2021 i København, Aarhus og Odense. Vi samarbejder hvert år med mere den 50 forskellige mere eller mindre etablerede aktører, såsom Louisiana Museum for Modern Art, Thorvaldsens Museum, Glyptoteket, Urban13, Øst for Paradis, Andromeda 8220, Cinemateket, Arkitektskolerne i København og Aarhus, og mange flere.

Ved at købe en annonce i vores festivalavis får I ligeledes en unik mulighed for selv at opleve festivalen og får tilsendt en håndfuld fribilletter, der kan bruges valgfrit til vore arrangementer i København.

Samarbejdspartner

Copenhagen Architecture Festival er Skandinaviens største årlige arkitekturfestival med en lang række samarbejdspartnere og sponsorer.