Under Heartland 2022 mødtes arkitekt og tænker Carolyn Steel og kok Matt Orlando i en samtale om de gensidige påvirkninger mellem byen vores forhold til mad. Lyt til deres samtale om hvorvidt der er en sammenhæng mellem vores madforbrug, madindtag og restaurantbesøg og den måde hvorpå, moderne byer er indrettet.
Carolyn Steel er særlig anerkendt for sit arbejde med forholdet mellem mad og byer, og hun har skrevet bøgerne ‘’Hungry City: How Food Shapes Our Lives’’ og ‘’Sitopia: How Food Can Save The World’’. Hun har i 10 år undervist i ‘’Food and the City’’ på Cambridge University og blev i 2009 kaldet ‘’21st Century Visionary’’ af The Ecologist Magazine.
Kokken Matt Orlandos CV er fyldt med Michelin-restauranter som Le Bernadin i New York, The Fat Duck i Berkshire, Per Se i New York og Noma i København. I 2013 startede Orlando sit drømmeprojekt; Restaurant Amass i København. Desværre lukkede Amass for nylig som restaurant, men for Orlando er Amass ikke blot et fysisk rum, men et mindset der transcenderer restaurantens vægge.
Samtalen er modereret af Anne Katrine Harders, der er Ph.d. i bæredygtig byudvikling og redaktør og vært for Dansk Arkitektur Centers talks-program.
Samtalen er et samarbejde mellem Heartland Festival og Copenhagen Architecture Festival.
Denne podcast er på engelsk.