Samlinger

Manifest Stafet

Visionære manifester 2019: I anledning af valgåret og 100-året for Bauhaus og Danmarks AlmeneBoliger BL har Copenhagen Architecture Festival og Akademisk Arkitektforening inviteret arkitekturens aktører i Danmark til at udforme manifester, der forholder sig til arkitekturens rolle og værdigrundlag i samfundet anno 2019.
Læs mere

Filmkonkurrence: Almene Hjem

Her kan du finde de 12 finalisters 60 sekunder lange film om livet i de almene boliger i Danmark
Læs mere

Sommerskole x 2020

Siden 2016 har festivalen kørt årlige sommerskoler, der har fokuseret på de mere eller mindre åbenlyse forbindelser mellem film og arkitektur, hvert år med forskellige tematiske omdrejningspunkter. I 2020 var temaet "Home in times of a pandemic". Sommerskolen fandt sted online og var primært organiseret af museet MAXXI med CAFx som konsulenter.
Læs mere

Sommerskole x 2019

Siden 2016 har festivalen kørt årlige sommerskoler, der har fokuseret på de mere eller mindre åbenlyse forbindelser mellem film og arkitektur, hvert år med forskellige tematiske omdrejningspunkter. I 2019 var temaet "Mapping the Infrastructures of a New Town". Sommerskolen fandt sted i Tingbjerg, Danmark
Læs mere

Sommerskole x 2018

Siden 2016 har festivalen kørt årlige sommerskoler, der har fokuseret på de mere eller mindre åbenlyse forbindelser mellem film og arkitektur, hvert år med forskellige tematiske omdrejningspunkter. I 2018 var temaet 'Engaging Spaces. Architecture as Social Integration'. Sommerskolen fandt sted i Skagen, Danmark.
Læs mere

Sommerskole x 2017

Siden 2016 har festivalen kørt årlige sommerskoler, der har fokuseret på de mere eller mindre åbenlyse forbindelser mellem film og arkitektur, hvert år med forskellige tematiske omdrejningspunkter. I 2017 var temaet 'Landscape as Character'. Sommerskolen fandt sted i Lemvig, Danmark.
Læs mere

Sommerskole x 2016

Siden 2016 har festivalen kørt årlige sommerskoler, der har fokuseret på de mere eller mindre åbenlyse forbindelser mellem film og arkitektur, hvert år med forskellige tematiske omdrejningspunkter. I 2016 var temaet Portræt af Aarhus. 2016 var året inden byen var europæisk kulturby.
Læs mere

Filmkonkurrence: Mit København

Se de 12 finalisters personlige filmportrætter af København
Læs mere

Pandemic Resilient Cities

Copenhagen Architecture Festival collaborates with Emergency Architecture & Human Rights (EAHR), WHO and Think-Fast: A collective urban response to COVID-19 on five talks on Pandemic Resilient Cities with key speakers from relevant fields.
Læs mere

Corona Essays

Betragtninger, visioner og overvejelser omkring corona-krisens betydning for det byggede miljø i både dansk og international kontekst.
Læs mere

Kære overborgmester

Under overskriften ‘Kære Frank Jensen’, inviterede CAFx i slutningen af 2019 arkitekturens mange aktører til at byde ind med idéer og konkrete handlingsforslag til Københavns overborgmester til, hvordan Københavns Kommune kan indfri den ambitiøse målsætning om at blive CO2-neutral i 2025.
Læs mere